top of page

DISCLAIMER

Nu folosiți informațiile de pe acest site pentru diagnosticarea sau tratarea unei probleme de sănătate sau a unei boli. Informațiile de pe site nu sunt destinate să înlocuiască sfaturile oferite de medicul dumneavoastră curant sau de un alt profesionist din domeniul sănătății.

Vorbiți întotdeauna cu medicul dumneavoastră sau cu un alt profesionist din domeniul sănătății înainte de a lua orice medicament sau supliment nutritiv, pe bază de plante sau homeopate, sau de a folosi orice tratament pentru o problemă de sănătate.

Dacă aveți sau suspectați că aveți o problemă medicală, contactați imediat medicul. Nu ignorați sfatul medical profesionist și nu întârziați să solicitați sfaturi profesionale din cauza a ceea ce ați citit pe acest website.

Informațiile furnizate pe acest site NU creează o relație terapeutică între dumneavoastră și specialista Iulia Deltor și HERBALISTA & CO.

Informațiile și declarațiile privind produsele prezentate pe site nu au fost evaluate de autoritățile competente din România și nu sunt destinate să diagnosticheze, să trateze sau să prevină nicio boală.

bottom of page